Vabilo: 41. Druženje ob sejmu modelne železnice

41. Druženje ob sejmu modelne železnice – VABILO

Društvo ljubiteljev železnic »ŽELEZNA CESTA« vas vabi na 41. DRUŽENJE OB SEJMU MODELNE ŽELEZNICE (zadnja leta več kot le »bolšjak«) v soboto, 16. maja 2015, od 9h do 15h, v Muzeju Slovenskih železnic na Parmovi 35.

Ta dogodek je tako sejem (bolšjak) kot prijetno druženje in Dogodek v Muzeju z vsemi atraktivnostmi obenem. Pri Dogodku sodelujejo tudi Društvo ljubiteljev železnic in železniških eksponatov Celje in Muzej SŽ.

Okvirni program:

1. Sejem; prodaja, menjava vsega kar je povezano z železnico

2. Modulna maketa v merilu HO (1:87)
3. Vrtna železnica v merilu 7 1/4″
4. Najmanj ena prava lokomotiva
5. LGB vrtna železnica na muzejskem vagonu
6. Predstavitve društev, zbirateljev, modelarjev

Še dodatno obvestilo: na tokratnem sejmu bodo člani društva Baat kot popestritev na modulni maketi predstavili in vozili modele iz obdobja JŽ. Predstavitev bo trajala od približno 9.30 do 13.00. Obiskovalci ste vabljeni, da prinesete tudi kakšen svoj model iz obdobja JŽ in ga seveda popeljete po modulni maketi!

Vabimo vse, ki bi želeli prodajati ali sodelovati na prihajajočem sejmu z vsem kar je povezano s pravo in modelno železnico, da nam to javijo preko spletnega obrazca tukaj (v seznamu kot temo sporočila izberite “Rezervacija mize”). Rezervacija mize je kot zadnja leta 15 EUR in vključuje malico, vstop za razstavljalce in prodajalce pa je pol ure pred začetkom, ob 8.30! Na vsa morebitna vprašanja (uporabite obrazec) vam z veseljem odgovorimo!

Točna lokacija sejma je na voljo na tej povezavi, parkiranje je mogoče zraven objekta in je brezplačno.

Slike s preteklih sejmov si lahko ogledate na zunanji povezavi na spletni strani Modelni vlaki.

VSTOP PROST!sejem-2013-05 (3)sejem_vabilo_2

Permanent link to this article: http://www.dlz.si/?p=1379