Kontakt

Z nami lahko najhitreje stopite v stik preko našega Facebook profila ali preko spletnega kontaktnega obrazca na dnu strani. Prispelo pošto redno spremljamo.

Prostori Društva ljubiteljev železnic »Železna cesta« se nahajajo v Železniškem muzeju na naslovu:

DLŽ »Železna cesta«
Parmova 35
1000 Ljubljana

Za pomoč pri navigaciji kliknite za zemljevid Najdi.si oziroma si oglejte shemo območja muzeja z oznakami zgradb in sklopov aktivnosti.

Na gornjem naslovu smo na voljo v času rednih članskih srečanj, javnih organiziranih dogodkov in društvenih aktivnosti. Območje muzeja je dobrih 50 metrov odmaknjeno od Parmove ulice in se do njega pride po dovozni cesti nasproti Zavoda za zaposlovanje. Glavna zgradba muzeja je polkrožna rotunda, ob kateri stojijo muzejski likovni signali, člani društva pa se sestajamo v stavbi desno nasproti rotunde ob maketi, ali v predavalnici takoj pri glavnem vhodu v rotundo. Parkirate lahko na območju muzeja (vstopite skozi prvo zapornico, parkiranje je za člane brezplačno) ali na Parmovi ulici in okolici, kjer je med tednom po 17h in čez vikend ves dan parkiranje brezplačno.

Najbližja postaja mestnega potniškega prometa (LPP) je Gospodarsko razstavišče, kjer ustavljajo avtobusi več kot 10 linij.

Ime in priimek (obvezno)

Vaš e-mail naslov (obvezno)

Vpišite temo sporočila (obvezno)

Vaše sporočilo

Varnostna koda (zaščita pred spamom). Prosimo vpišite prikazano zaporedje znakov v polje spodaj.
captcha

Permanent link to this article: http://www.dlz.si/?page_id=23