Kontakt

Z nami lahko najhitreje stopite v stik preko spletnega kontaktnega obrazca na dnu strani. Prispelo pošto redno spremljamo.

Prisotni smo tudi na Facebooku. Stran naše skupnosti je na tem naslovu in lahko tudi preko nje stopite z nami v stik oziroma spremljate povzetke najpomembnejših objav vabil, novic in fotografij, ki so sicer objavljeni na naši spletni strani.

Naslov

Prostori Društva ljubiteljev železnic »Železna cesta« se nahajajo v Muzeju Slovenskih železnic. Kontaktni naslov je zato:

DLŽ »Železna cesta«
Parmova 35
1000 Ljubljana

Podroben zemljevid (shema) območja muzeja z oznakami zgradb in sklopov aktivnosti Društva (kliknite še za zemljevid Najdi.si z možnostjo navigacije)

Na gornjem naslovu smo na voljo v času rednih članskih srečanj, javnih organiziranih dogodkov in društvenih aktivnosti. Območje Muzeja je dobrih 50 metrov odmaknjeno od Parmove ulice in se do njega pride po dovozni cesti nasproti Zavoda za zaposlovanje. Glavna zgradba muzeja je polkrožna rotunda, ob kateri stojijo muzejski likovni signali, člani društva pa se sestajamo v stavbi levo za zapornicami. Parkirate lahko na območju muzeja (vstopite skozi prvo zapornico, parkiranje je za člane brezplačno) ali na Parmovi ulici in okolici, kjer je med tednom po 17h in čez vikend ves dan parkiranje brezplačno.

V času javnih dogodkov je parkiranje na območju muzeja brezplačno za vse obiskovalce!

Najbližja postaja mestnega potniškega prometa (LPP) je Gospodarsko razstavišče, kjer ustavljajo avtobusi več kot 10 linij.

Spletni kontaktni obrazec

Ime in priimek (obvezno)

Vaš e-mail naslov (obvezno)

Vpišite temo sporočila (obvezno)

Telefonska številka (NI obvezno)

Vaše sporočilo

Varnostna koda (zaščita pred spamom). Prosimo vpišite prikazano zaporedje znakov v polje spodaj.
captcha

Permanent link to this article: http://www.dlz.si/?page_id=23